top of page
Zakaj skrb za duševno zdravje zaposlenih?

Podpora duševnemu zdravju na delovnem mestu ni več dodana vrednost, ampak je v današnjem načinu življenja in dinamiki dela postala temeljna nujnost.

 

Zato je naš namen ponuditi vaši organizaciji unikatno kombinacijo znanj in veščin, ki glede na naravo dela, značilnosti zaposlenih ter izzivov v podjetju najbolj uztrezajo vašim potrebam.

 

V nadaljevanju predstavljeni moduli podprejo zaposlene pri njihovi osebnostni rasti, kar omogoča njihovo boljšo psihofizično kondicijo. Le-ta se posledično odraža v boljšem poslovanju organizacije, pri višji delovni uspešnosti, boljši medosebni komunikaciji, večji produktivnosti in nenazadnje večjemu dobičku.

Modularni sistem sestoji iz sklopa 6 tematik, ki so glede na raziskave pomemben gradnik tako duševnega zdravja, kot tudi uspešnega teama zadovoljnih posameznikov (več o vsebini posameznega modula, si lahko ogledate s klikom na spodnje povezave):

 

Vsak posamezni sklop je dodatno razdeljen na dva modula; OSNOVNI MODUL, ki se izvede v okviru 3-urne delavnice, ter RAZŠIRJENI MODUL, ki je razdeljen na 2 srečanji po 4 ure (skupno 8 ur). Module je med seboj možno poljubno kombinirati. Takšen način vam omogoča izbiro kombinacije delavnic, ki najbolje ustreza potrebam vaše organizacije in lahko obsega vse od ene delavnice v osnovnem modulu, več delavnic v osnovnem ali razširjenem modulu, pa vse do polnega programa šestih delavnic v razširjenem modulu.

 

Izvedba modulov je po dogovoru možna tudi v okviru team buildingov ali vikend umikov zaposlenih na drugih lokacijah.

Izvedba

  • Primerno je za izvedbo v manjših in večjih skupinah;

  • Usposabljanje se izvaja v živo ali preko spletne platforme;

  • Izvedba modulov je po dogovoru možna tudi v okviru team buildingov ali vikend umikov zaposlenih na drugih lokacijah.

  • Vsebino delavnice prilagodimo zahtevam naročnika in delavnico izvedemo v željenem temrinu in kraju.

podjetja cena tl_edited.png
bottom of page